Ζώδια 2018: Ποιο τραγούδι είναι το soundtrack της χρονιάς σου;

Ετήσιες προβλέψεις μετά μουσικής

Προβλέψεις: Τίτος Σαρωθρέας

Είμαστε στα μέσα του πρώτου μήνα του νέου έτους και ήδη μια εικόνα για το πώς θα κυλήσει η χρονιά την έχουμε. Ωστόσο, ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι να τελειώσει το 2018 και γι’ αυτό πάμε να μάθουμε ποιο τραγούδι εξηγεί με δυο… νότες την ζωδιακή μας κατάσταση για φέτος.

ΚΡΙΟΣ: «Φεύγω», Χάρις Αλεξίου

Φέτος είναι η χρονιά που θα κάνετε την επανάστασή σας. Θέλετε περισσότερη αλήθεια στη ζωή σας και θα την διεκδικήσετε. Πολλοί θα μετακομίσετε, ενώ άλλοι θα πάρετε τα μπογαλάκια σας και θα φύγετε για το εξωτερικό. Όσοι είστε σε σχέση θα βρείτε τους κανονικούς σας ρυθμούς με το ταίρι σας. Όσοι είστε ελεύθεροι θα πειραματιστείτε πολύ μέχρι να βρείτε τον ένα και μοναδικό (ή τη μία και μοναδική).

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Κριοί το 2018: ***

ΤΑΥΡΟΣ: «Στης εκκλησιάς την πόρτα», Μάνος Πυροβολάκης

Τον Μάιο ο Ουρανός περνάει στο ζώδιό σας, γεγονός που θα σας κάνει να δείτε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά. Φέτος είναι η χρονιά που θα ωριμάσετε και θα βρείτε τον εαυτό σας. Κάποια νομικά ζητήματα και ορισμένα ρίσκα που θα πάρετε θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα. Επίσης, όλα δείχνουν ότι θα παντρευτείτε και θα προχωρήσετε στη δημιουργία οικογένειας, αλλά ταυτόχρονα η ανάγκη σας για ανεξαρτησία θα είναι έντονη.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Καρκίνοι το 2018: ****

ΔΙΔΥΜΟΣ: «Τα καλύτερα μας χρόνια», Αντώνης & Γιάννης Βαρδής, Γιάννης Πάριος, Χάρης Βαρθακούρης

Μετά από τρία χρόνια με πολλά εμπόδια και συνεχείς απογοητεύσεις, το 2018 θα είναι η πρεμιέρα για μία καλή περίοδο στη ζωή σας. Οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, ενώ νέες γνωριμίες και ταξίδια στο εξωτερικό θα σας κάνουν πιο δημοφιλείς στον κοινωνικό τομέα. Σε ό, τι αφορά τα προσωπικά σας, από τον Μάιο και μετά όλα αλλάζουν αλλά χρειάζεται προσοχή στα απωθημένα σας: θα τα καταπνίξετε ή θα τα ζήσετε στο έπακρο;

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Δίδυμοι το 2018: ****

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Σκέφτομαι ν’ αλλάξω συμπεριφορά», Δημήτρης Ζερβουδάκης

Αν στρωθείτε στη δουλειά, θα δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται ειδικά μέσα από δυνατές συνεργασίες. Από την άνοιξη κι έπειτα, οι αλλαγές θα φτάνουν σε εσάς όπως οι μέλισσες στο μέλι γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσαρμοστικοί. Εξετάστε ξανά τη δική σας στάση απέναντι στους άλλους, δουλέψτε με το θυμό σας και αφήστε στην άκρη την επιθετική συμπεριφορά που σας αποξενώνει από τους γύρω σας.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Καρκίνοι το 2018: ***

ΛΕΩΝ: «Εγώ μιλάω για δύναμη», Δήμητρα Γαλάνη

Μην αφήσετε την κούραση και τις απογοητεύσεις να σας αποσύρουν από το «παιχνίδι» του 2018. Να είστε δυνατοί, γιατί μόνο έτσι η χρονιά θα είναι καλή για τα εργασιακά σας. Μην είστε επιπόλαιοι με τα οικονομικά σας. Οι καλλιτέχνες του ζωδίου θα κερδίσουν φέτος πολλές διακρίσεις. Στα ερωτικά σας, θα επανεξετάσετε τα πράγματα ενώ οι ελεύθεροι θα δείτε πολλά μέχρι να βρείτε το απάνεμο λιμάνι σας.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Λέοντες το 2018: ***

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Σαν σταρ του σινεμά», Νίκος Ζιώγαλας

Φέτος είναι η χρονιά που θα ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο, ένα εγχείρημα που θα σας φέρει κέρδη. Για να μην απολαύσετε μόνοι σας όλα αυτά που θα καταφέρετε, αλλάξτε στάση απέναντι σε όσους σας στηρίζουν και αφήστε στην άκρη την μοναχικότητά σας. Το 2018 θα ασχοληθείτε περισσότερο με την προσωπική σας ζωή. Η λάμψη και η έντονη ερωτική σας διάθεση θα σας κάνουν περιζήτητους σε όλους τους κύκλους.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Παρθένοι το 2018: ****

ΖΥΓΟΣ: «Ένα καράβι», Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Θα αφοσιωθείτε στην οικογένειά σας και θα ξεκαθαρίσετε ορισμένα κληρονομικά θέματα που σας ταλαιπωρούν χρόνια. Από την άλλη μεριά, τα οικονομικά σας θα περάσουν φουρτούνες, αλλά με σωστό προγραμματισμό θα προλάβετε να το σώσετε το καράβι. Όσοι δεν αντέχετε τις πιέσεις τρίτων, θα βάλετε στον πάγο την επισημοποίηση της σχέσης σας. Για τους ελεύθερους Ζυγούς, η φράση – κλειδί είναι μία: δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Ζυγοί το 2018: ***

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  «Δεν είναι αργά», Ανδριάνα Μπάμπαλη

Την άνοιξη θα νιώσετε πιο σίγουροι στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας. Δείξτε λίγη προσοχή στις συνεργασίες που θα προκύψουν. Στον έρωτα θα αμφισβητήσετε της επιλογές σας με αποτέλεσμα να έχετε εσωτερικές συγκρούσεις. Όλα όμως θα φτιάξουν όταν θα ζήσετε τον μεγάλο έρωτα που σας επιφυλάσσει το 2018, ένα πάθος που θα σας κάνει να σκεφτείτε μέχρι και τη δημιουργία οικογένειας.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Σκορπιοί το 2018: ***

ΤΟΞΟΤΗΣ: «Άλλαξαν πολλά», Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Είναι η χρονιά που θα κοιτάζετε πλέον το δικό σας συμφέρον στα οικονομικά ζητήματα. Κρατήστε απόσταση από αυτούς που λένε μεγάλα λόγια. Στα προσωπικά σας θα σας απασχολήσει ένας μεγάλος έρωτας που θα ξεπηδήσει από τα πανεπιστημιακά έδρανα ή το γραφείο. Η καθημερινότητά σας θα έχει γενικά περισσότερο ενδιαφέρον και ενδέχεται να κάνετε πολλές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Τοξότες το 2018: ****

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Πάμε για άλλες πολιτείες», Ελένη Βιτάλη

Το 2018 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά στα επαγγελματικά σας με υπευθυνότητα, θάρρος και διάθεση. Ταξίδια, σπουδές και νέα πρόσωπα θα ανανεώσουν την ατζέντα σας και πολλοί θα αποφασίσετε να μείνετε μόνιμα στο εξωτερικό. Προσοχή: η έμφυτη ανάγκη σας για ανεξαρτησία δεν θα πρέπει να καταπιέζει τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου ας αφήσουν στην άκρη τις συναισθηματικές τους ανασφάλειες.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Αιγόκεροι το 2018: ***

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Πάμε ξανά», Νατάσσα Μποφίλιου

Θα βρείτε ανθρώπους που θα καταλάβουν το όραμά σας και θα σας στηρίξουν στα επαγγελματικά. Όλα θα πάνε βάσει του σχεδίου σας, αρκεί να μην κάνετε αψυχολόγητες κινήσεις. Όσοι κάνετε υπομονή στα ερωτικά σας τα τελευταία χρόνια, θα επιθυμήσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Να το κάνετε με φόρα, αλλά από τον Μάιο και μετά.

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Υδροχόοι το 2018: ***

ΙΧΘΕΙΣ: «Ταξίδι», Φατμέ

Μετά τον Μάιο τα οικονομικά σας επιτέλους σταθεροποιούνται και το άγχος σας σε αυτό το κομμάτι εξανεμίζεται. Μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς σε project που αγαπάτε, οι επιλογές σας τελικά θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.  Στα ερωτικά σας, η σοβαρή σχέση που αναζητάτε θα τα βρει σκούρα λόγω των ταξιδιών που θα κάνετε. Μήπως να κάτσετε ήρεμα και ωραία σε ένα μέρος;

Με πόσα αστεράκια βαθμολογούν οι Ιχθείς το 2018: ****

Για περισσότερα μουσικά ζώδια:

Ποια καλοκαιρινή συναυλία είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου
Ποιο τραγούδι του Σάρωθρον είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου