Ζωντανό αφιέρωμα Βαρδή και Μητροπάνο στο «Ξέφωτο»

Από τον Αρη Λιβανό και την ορχήστρα του

Στο Σάρωθρον αγαπάμε τον Αντώνη Βαρδή και λατρεύουμε τον Δημήτρη Μητροπάνο! Αυτό το ξέρουν όλοι οι θαμώνες. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο χαρήκαμε όταν μάθαμε πως στο «Ξέφωτο», εδώ στη γειτονιά μας, στα Λαδάδικα (Λυκούργου 5), ο Αρης Λιβανός ετοιμάζει αφιέρωμα την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.

Θα είμαστε λοιπόν εκεί σίγουρα και το ίδιο προτείνουμε να κάνετε κι εσείς. Μαζί με τον Αρη Λιβανό θα είναι και η νεαρή Όλγα Πέγιου. Συμμετέχει ο Φώτης Θεοδωρίδης. Πιάνο και Μουσική Επιμέλεια, Βασίλης Φιλλαρίδης. Έγχορδα, Μανώλης Ζαχαρίου.

Ο Άρης Λιβανός είναι καθηγητής Γυμνασίου και διδάσκει Γεωγραφία και Βιολογία. Ταυτόχρονα, λατρεύει τη μουσική. Έτσι, εδώ και 25 χρόνια συνδυάζει επιστήμες και τέχνη και αποκαλύπτει την ανθρωπογεωγραφία της επικοινωνίας μέσα από το τραγούδι. Η καριέρα του ξεκίνησε ερμηνεύοντας Χατζιδάκι, Πλέσσα και Σπανό σε πιάνο μπαρ. . Στην πορεία ασχολήθηκε και με το λαϊκό τραγούδι. Έχει κάνει 4 προσωπικούς δίσκους και τα τελευταία χρόνια κάνει συναυλίες με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ερμηνευτών

Ώρα Έναρξης 22.00
Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911
Τιμή α΄ποτού 12€
Τιμή β’ ποτού 8€