«Οι τάδε που παίζουν τα δείνα» στο Ξέφωτο

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

Με όνομα περίεργο που ρεπερτόριο αγαπημένο, «Οι τάδε που παίζουν τα δείνα» έρχονται στο «Ξέφωτο», στη γειτονιά μας, μέσα στα Λαδάδικα, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στις 22.00.

Οι ίδιοι, γράφουν για το πρόγραμμα και μας αυτοπαρουσιάζονται ως εξής:

Τραγούδια που μας συγκινούν, μουσικές που έχουμε τραγουδήσει, στίχοι που έχουν γραφτεί στη συνείδηση μας. Με μια συλλογή τραγουδιών που ξεκινά από το έντεχνο και, περνώντας μέσα από το λαϊκό καταλήγει στο παραδοσιακό, επιχειρούμε μια σχεδόν αντίστροφη πορεία στο χρόνο. Προτείνοντας ένα ρεπερτόριο γνωστό αλλά και καλώντας σας να ανακαλύψετε μαζί μας τραγούδια στο περιθώριο της δισκογραφίας και των ραδιοφωνικών εκπομπών.

Με ενορχηστρώσεις λιτές, ίσως εναλλακτικές, οι Σάκης Μελίτος (φωνή), Δημήτρης Παππάς (κιθάρες), Σάκης Μελίτος (φωνή), Δημήτρης Δαγδηλέλης (μπουζούκι) και Έφη Δαγδηλέλη (βιολί) και Πανάγιω Καραμούζη (κρουστά) σας καλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στους δημιουργούς της ελληνικής μουσικής που μας συγκίνησαν. Στους ανώνυμους στιχουργούς της παραδοσιακής και δημοτικής μας μουσικής, σε αυτούς που αργότερα ταυτίστηκαν με το ραδιόφωνο αλλά και σ’ αυτούς που σήμερα εξακολουθούν να μας ξαφνιάζουν και να μας ενθουσιάζουν.

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος 10€ με ποτό
Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911
Ξέφωτο: Λυκούργου 5, Λαδάδικα