Το ‘νέο αίμα’ της ελληνικής μουσικής στη Μαύρη Τρύπα

Γεωργία Νταγάκη – Σταύρος Σιόλας και Μιρέλα Πάχου

Δύο διαδοχικές βραδιές με μεγάλο μουσικό ενδιαφέρον ετοιμάζουν οι “γείτονες” εδώ στα Λαδάδικα, στη “Μουσική Μαύρη Τρύπα”.

Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας ενώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τις φωνές τους στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

Οι δύο καλλιτέχνες, μετά την περσινή επιτυχημένη τους συνεργασία το χειμώνα, αλλά και τη μουσική τους συνύπαρξη με τον Μανώλη Μητσιά (άνοιξη-καλοκαίρι 2016) συναντιόνται ξανά και υπόσχονται να περάσουν στο κοινό τους τη μουσική τους χημεία πάνω στη σκηνή.

Info:
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα – Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία: Παρασκευή 20 Ιανουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισόδου: 10€, φοιτητικό: 8€

*Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να καλέσετε στο: 2310 510081.

Το Σάββατο 21/1 η Ζωντανή Μαύρη Τρύπα θα φιλοξενήσει στη σκηνή της ένα από τα πλέον ταλαντούχα ονόματα της νεότερης γενιάς μουσικών.

Ο λόγος για την Μιρέλα Πάχου. Μουσικός, τραγουδοποιός, και ερμηνεύτρια που έχει “θητεύσει” στο πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών όπως οι Πασχαλίδης, Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας και με το δικό της ξεχωριστό ύφος και την άνεση της σε διαφορετικά είδη τραγουδιού υπόσχεται στο κοινό της μια “μαγική” βραδιά.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης θα στήσει ένα πάρτι με τραγούδια τόσο από τον σπουδαίο της δίσκο στον οποίο συμμετέχουν οι Παπακωνσταντίνου, Θηβαίος, Μαχαιρίτσας, Πασχαλίδης κ.α, αλλά και με κομμάτια αγαπημένων της δημιουργών.

Μαζί της θα είναι οι: Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Μουτάφης (μπάσο), Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο), Γιώργος Σαρίκος (τύμπανα).

Info:
Ζωντανή Μαύρη Τρύπα – Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία: Σάββατο 21 Ιανουαρίου
Ώρα έναρξης: 22:00
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισόδου: 8€