Το Σάρωθρον γέμισε «πόρτες»

Η έκθεση του Θωμά Μιχάλα τις έφερε στην οδό Κατούνη ως τις 7 Ιουνίου

Χειροποίητες δημιουργίες σε ξύλο περιλαμβάνει η έκθεση του Θωμά Μιχάλα με τίτλο «Πόρτες» η οποία φιλοξενείται μέχρι τις 7 Ιουνίου στο Σάρωθρον.

Τί αξία μπορεί να έχει ένα κομμάτι παλιού ξύλου; Μπορεί να έχει μνήμες; μπορεί να κουβαλάει παλιά μυστικά; να έχει μια ιστορία; να έχει ποτιστεί με μυρωδιές και ήχους από μια άλλη εποχή..; Ποιός ξέρει… Μπορεί σίγουρα όμως να έχει μια δεύτερη ευκαιρία!

Ο ίδιος ο δημιουργός, ένας νεαρός και άκρως ανήσυχος καλλιτέχνης, λέει για την έκθεσή του στο Σάρωθρον: «Η πόρτα για μένα συμβολίζει την ασφάλεια και τη θαλπωρή… ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτούμε κάθε τι που περιμένουμε με λαχτάρα…και κλείνει για να μας προστατεύσει από ότι θέλουμε να αφήσουμε μακριά μας».

Το σίγουρο είναι πως χάρη στις δημιουργίες σε ξύλο του Θωμά Μιχάλη, το αγαπημένο μας μπαρ άλλαξε κυριολεκτικά την όψη του. Γέμισε χρώματα αλλά και αυτήν την γήινη αίσθηση του ξύλου που τόσο μας αρέσει και ταιριάζει με τον χώρο.

Σας περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιουνίου για να απολαύσουμε παρέα τις «Πόρτες» οι οποίες, για όποιον ενδιαφέρεται, πωλούνται σε τιμές που θα μάθετε με μια ερώτηση στα παιδιά του μαγαζιού ή στον ίδιο τον καλλιτέχνη ο ποίος είναι πολύ συχνά εκεί.