Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης τραγουδά στο ΑΠΘ για… καλό σκοπό

Για δυο παιδιά, θύματα τροχαίου, από την Ιερισσό

Μια εξαιρετική συναυλία για καλό σκοπό θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 14 Μαΐου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλειγένης μαζί με το Δημήτρη Ζερβουδάκη και την Ευτυχία Μητρίτσα κάνουν ένα μουσικό βήμα στην αίθουσα τελετών ΑΠΘ για δύο νέους από την Ιερισσό που είχαν τροχαίο ατύχημα. Συμμετέχουν οι χορωδίες του πολιτιστικού συλλόγου Ιερισσού “Ο Κλειγένης” και Δήμου Βόλβης, μαέστρος Σταύρος Καραμάνης.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, Δημήτρης Ζερβουδάκης, που όλοι ξέρουμε ότι ανταποκρίνεται πάντα σε τέτοιες πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσωπο και σκοπό, έγραψε για την πρωτοβουλία αυτή στο λογαριασμό του στο Facebook: «Καλημέρα! Μάθημα ζωής από την Ιερισσό. Μέσα στην σκοτεινιά των ημερών, στεκόμαστε όρθιοι δίπλα στη Μαρία και τον Νίκο. Για εμάς, για εσάς, για την ψυχή όλων μας. Μια κοινωνία σε μια “υπόγεια” διαδρομή, επιμένει να ονειρεύεται, να αγωνίζεται, να συγχωρεί και να ενώνεται μπροστά στο κοινό καλό, πράττοντας το αυτονόητο! Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου που χαρίζετε στην τέχνη μας, την τέχνη της μουσικής και της τραγουδοποιίας, την θέση που της αξίζει. Ψηλά στις καρδιές των ανθρώπων. Αλληλεγγύη! Καλή αντάμωση στις 14/5 στο αμφιθέατρο τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης!

Τον Δημήτρη Ζερβουδάκη θα πλαισιώσουν επί σκηνής οι: Παναγιώτης Κουτσούρας (τρίχορδο μπουζούκι), Δημήτρης Οικονομίδης (πιάνο). Μαέστρος: Σταύρος Καραμάνης. Ηχοληψία: Μάκης Δρακόπουλος. Τραγουδά και η εξαιρετική Ευτυχία Μητρίτσα.

Για το πρόγραμμα της βραδιάς ο Δημήτρης Ζερβουδάκης εξήγησε: « Ότι αγαπήσαμε θα είναι εκεί! Ότι μας σμίλεψε σαν καλλιτέχνες, σαν δημιουργούς μα και σαν ανθρώπους! Από τον Μίκη στον Μάρκο κι από τον Τσιτσάνη στον Σαββόπουλο. Από τον Μάνο στις μέρες μας! Ότι αγαπήσαμε…ΜΑΖΙ.»

● Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα ΙΑΝΟΣ Θεσσαλονίκης ●

Υπό την αιγίδα του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου

Για όσους θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά: Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR2301722850005285054575923