«Γεμάτος» ο Φλεβάρης στο Σάρωθρον

Πολλά και ενδιαφέροντα επιφυλάσσει για τους θαμώνες του Σάρωθρον ο Φεβρουάριος.
Με το «καλημέρα», την Κυριακή 2 Φλεβάρη σας ετοιμάσαμε ένα πλήρες, χορταστικό αφιέρωμα στους Πυξ – Λαξ.

Συστάσεις ιδιαίτερες δε χρειάζονται. Μια διαδρομή 30 χρόνων με το ζόρι θα χωρέσει στο πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Μπάμπη Στόκα, του Φίλιππου Πλιάτσικα, του αξέχαστου Μάνου Ξυδούς αλλά και πολλές συμμετοχές.

Βέβαια, η βραδιά την Κυριακή θα ξεκινήσει νωρίτερα, στις 19.00, με την παρουσίαση του βιβλίου “Οι αυτόχειρες της καρδιάς μου” της Κερασίας Βούσβουρα. Θα μαζευτούμε στον όροφο του Σάρωθρον και θα ακούσουμε τον Κωνσταντίνο Σκιπητάρη ενώ Ποιήματα θα απαγγείλει ο Κωνσταντίνος Καγλάτης.

Στα επόμενα αφιερώματα θυμίζουμε:
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου: Μάνος Ελευθερίου
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου: Μίλτος Πασχαλίδης
– Τώρα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το αφιέρωμα έχει «θέμα» και ονομάζεται «We love 80’s». Θα ακούσουμε ελληνικά και ξένα σουξέ της δεκαετίας του ‘80 αλλά, κυρίως, θα σας ζητήσουμε να παραβρεθείτε ντυμένοι εσείς οι ίδιοι με ρούχα της περιόδου 1980-1990. Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Κάποιοι, ακόμα έτσι ντυνόμαστε.
– Κι αν το ντύσιμο στο αφιέρωμα στα 80’s δεν συγκαταλέγεται στα καρναβάλια, σίγουρα η τελευταία Κυριακή πριν την καθαρά Δευτέρα θα είναι πάρτι μασκέ. Θα φορέσουμε τος στολές μας και θα ξεφαντώνουμε ως το πρωί της Δευτέρας, όπως κάθε χρόνο.

Φυσικά, μέσα στο Φλεβάρη είναι και η Τσικνοπέμπτη που φέτος πέφτει στις 20.2. Ετοιμαστείτε λοιπόν για φουφούδες στην αυλή και για πολύ κέφι και διασκέδαση.