Γιάννης Αγγελάκας – Παύλος Παυλίδης

«To big Bang του ελληνικού ροκ»

Ξεκίνησαν με λίγα χρόνια διαφορά ως ηγέτες των δύο πιο εμπορικών ροκ συγκροτημάτων της Ελλάδας. Ο λόγος για τον Γιάννη Αγγελάκα και τον Παύλο Παυλίδη,που αγαπήσαμε μέσα από τις «Τρύπες» και τα «Ξύλινα Σπαθιά».

Από τότε κύλησε αρκετό νερό στον μύλο της ελληνικής μουσικής. Τα συγκροτήματα διαλύθηκαν, οι δυο δημιουργοί ακολούθησαν αυτόνομες καλλιτεχνικές πορείες με εντελώς διαφορετικό ύφος και σε βάθος χρόνου όνειρο όλων των θαυμαστών τους ήταν να βρεθούν μαζί στη σκηνή, έστω και σε κάποιες περιορισμένες, συλλεκτικές συναυλίες. Από το τίποτα, καλές είναι και δυο βραδιές  στο WE, έναν σχετικά νέο πολυχώρο της Θεσσαλονίκης.

Στο Σάρωθρον έγινε προπώληση εισιτηρίων για τις δύο αυτές βραδιές. Τα «μαγικά χαρτάκια» εξαντλήθηκαν, οι μέρες πλησιάζουν, είναι το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Οκτωβρίου γι αυτό κι εμείς στο Σάρωθρον οργανώνουμε το αφιέρωμα στους δύο καλλιτέχνες λίγες μέρες νωρίτερα.

Δυστυχώς δεν έχουμε προσκλήσεις για να κληρώσουμε. Θα δώσουμε όμως προσκλήσεις για τις τέσσερις παραστάσεις του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο club του Μύλου.

Σας περιμένουμε στις 22.00.