«Θα είναι σαν να είμαστε μαζί» χάρη στο Ράδιο Σάρωθρον

Αγαπητοί μας φίλοι, το Σάββατο 21 Μαρτίου ετοιμαστείτε για ολονυχτία. Θα έχουμε αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο. Θα το επιμεληθεί και θα το παρουσιάσει ο Γιάννης. Θα διαλέγει τραγούδια μέχρι το πρωί. «Θα είναι σαν να είμαστε στο Σάρωθρον αλλά θα είμαστε σπίτι μας».
Προσοχή: λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας ακροατών για το συγκεκριμένο αφιέρωμα θα μπορείτε να μας ακούτε και μέσα από τον ΜΗΝΥΜΑ με ένα κλικ εδώ:
Με λίγα λόγια, αν κάνετε κλικ στο Σάρωθρον και δεν ανταποκρίνεται το play τότε μπαίνετε στο ΜΗΝΥΜΑ και μας ακούτε κανονικά.
Την Κυριακή 22 Μαρτίου τα αφιερώματα συνεχίζονται: Αντώνης Βαρδής από τις 21.00 ως αργά τη νύχτα. Ποιους ερμηνευτές να πρωτοδιαλέξεις και τι τραγούδια να αφήσεις απ έξω… θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μου.
Από βδομάδα θα ανακοινωθεί και νέος κύκλος αφιερωμάτων. Όλοι οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες θα έχουν την τιμητική τους (Χαρούλης, Μαχαιρίτσας, Βασίλης, Αλεξίου, Μικρούτσικος…) αφού τις ιδέες μας τις δώσατε εσείς μέσα από ερώτημα που σας θέσαμε στο Instagram. Εκεί στο insta θέλουμε να μας ακολουθήσετε αν δεν το έχετε ήδη κάνει. Θα ξεκινήσουμε διαγωνισμούς που θα σας αρέσουν. Προς το παρόν, εμάς μας αρέσει πολύ το ότι ποστάρετε ιστορίες με εικόνες από το σάιτ μας και στιγμιότυπα από την ακρόαση των αφιερωμάτων μας. Μας αρέσει που μπαίνουμε στην καθημερινότητά σας.
Κρατήστε τις διευθύνσεις από όπου μπορείτε να μας ακούτε: