Εσύ πρόλαβες τη «συλλογή» του Σάρωθρον;

Τα περιορισμένα αντίτυπα από τα πέντε πρώτα μας cd λίγο πριν κυκλοφορήσει το 6ο

Τα ζητήσατε και σας τα ξανατυπώσαμε. Αναφερόμαστε στα προηγούμενα 5 cd του Σάρωθρον που κάθε χρόνο επαναφέρουμε σε περιορισμένα αντίτυπα για όσους τα έχασαν ή τα χάρησαν και θέλουν να τα ξαναπάρουν.

Στη γωνία του μπαρ, τα παιδιά που εργάζονται και ο dj έχουν ήδη αρκετά και μπορείτε να τα αναζητήσετε. Μόνον βιαστείτε διότι είναι πραγματικά λίγα και συλλεκτικά και αν δεν προλάβετε, μετά θα πρέπει να περιμένετε… του χρόνου.

Για τους νέους της παρέας να σημειώσουμε ότι το Σάρωθρον, κάθε νέα χρονιά που ολοκληρώνεται, τυπώνει ένα cd με 18 τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο ή που απλώς προκάλεσαν αίσθηση και συζήτηση μέσα στο μπαρ τις ατέλειωτες νύχτες που τις περάσαμε παρέα.

Πρόκειται για μια προσπάθειά μας να κρατήσουμε στην μνήμη όλα αυτά τα ωραία που μοιραστήκαμε αφού ο χρόνος είναι αμίληκτος και στις 21 Ιουλίου συμπληρώνουμε 7 χρόνια ζωής με τη νέα σύνθεση ιδιοκτητών (γιατί συνολικά το Σάρωθρον ξεπέρασε πλέον και τα 20 χρόνια ζωής).

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, στα γενέθλιά μας, θα έχετε το 6ο cd με όσα ακούσαμε από πέρσι μέχρι και τώρα. Αρα, αξίζει τον κόπο να έχετε και τα προηγούμενα σε μια άτυπη συλλογή που δημιουργούμε χρόνο με τον χρόνο.