«Από μακριά… συντονισμένοι»

Αγαπημένα μας Σαρωθρόπαιδα… Αυτό που έγινε όλες τις μέρες που δεν ανταμώνουμε «από κοντά», ξεπέρασε ακόμα και τις δικές μας, πάντα αισιόδοξες προβλέψεις. Είμαστε μαζί σας κι ας είμαστε ο καθένας σπίτι του, χάρη στο ιντερνετικό μας ραδιόφωνο. Μας ακούτε εδώ:
http://www.e-radio.gr/Radio-Sarothron-Internet-Radio-i2367/live
Το ραδιόφωνό μας βρέθηκε στην 17η θέση όλων των ραδιοφώνων της Ελλάδας στην κατηγορία «Έντεχνα και μπαλάντες» του E-Radio. Επειδή παρακολουθώ τις επισκέψεις σας από τον σέρβερ, την Κυριακή το βράδυ, περισσότεροι από 200 χρήστες άκουγαν ταυτόχρονα (μέσος όρος ακρόασης 2 ώρες) και συνολικά στο ΠΣΚ μας άκουσαν, έστω για λίγο 4.300 διαφορετικοί λογαριασμοί. Θα συνεχίζουμε έτσι. Με αφιερώματα, με ζωντανές επιλογές από τους Dj μας και με δικές σας παραγγελιές μέχρι να ξανασυναντηθούμε.
Και μιας και λέμε για το ιντερνετικό μας ραδιόφωνο, σας θυμίζουμε κάτι που το έχουμε γράψει και στο ημερολόγιο του 2020: Το Σάρωθρον στον διπλανό μας χώρο τον οποίο και ανακαινίζουμε, θα έχει ένα πλήρες στούντιο ραδιοφώνου (στο ισόγειο) όπου θα φιλοξενούνται ζωντανές εκπομπές ενώ εσείς πίνετε το ποτό σας.
Από εκεί αλλά και από μακριά θα μπορούμε όλοι να εκπέμπουμε τις δικές μας εκπομπές, τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στα fm μιας και η αναζήτησή συχνότητας δε σταμάτησε στιγμή μετά το κλείσιμο του ΜΗΝΥΜΑ 107.7.